24.12.2021 | Door admin

De 4 stappen van idee tot droomaankoop bij Apart Real Estate.

Je droomaankoop doen bij ARE. Hoe verloopt dat proces nu precies van begin tot eind?

Je droomaankoop doen bij ARE. Hoe verloopt dat proces nu precies van begin tot eind?

 

De 4 stappen van idee tot droomaankoop bij Apart Real Estate.

 

1. De eerste contacten.

Vanaf dat je op onze website je contactgegevens achterlaat, gaat de bal aan het rollen. We nemen contact met je op en maken een afspraak indien jij dat wenst.

We komen graag bij je thuis langs zodat jij in een ontspannen sfeer meer kan vertellen over jouw dromen, verlangens en toekomstplannen. 

Als blijkt dat wij jou kunnen helpen die dromen waar te maken met een aankoop van één van onze units, kunnen we naar de volgende fase overgaan.

2. De overeenkomst.

Heb je nog even de tijd nodig om na te denken of om alles in orde te brengen, bieden wij je de mogelijkheid aan een optie te nemen. Zo ben je er zeker van dat binnen een bepaalde termijn (meestal 14 dagen) niemand je droomappartement van je afsnoept.

Als de beslissing finaal is, volgt het ondertekenen van alle overeenkomsten: de compromis en de notariële akte. Wil je weten wat deze overeenkomsten exact inhouden? Lees dan onze vorige blog.

Hoe snel dit proces verloopt, heeft u zelf in de hand. Wij volgen jouw tempo en staan jou bij met onze expertise. Voor de snelle beslissers kunnen we snel schakelen, de eeuwige twijfelaars geven we alle tijd die ze nodig hebben. 

3. Fijn samenwerken met je klantenbegeleider.

Wanneer dat papierwerk achter de rug is, is het tijd om je te amuseren met de afwerking van jouw appartement.

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in een appartement dat nog in aanbouw is, heb je nog de ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten van de afwerking. 

Samen met je klantenbegeleider waar je nauw mee in contact staat, kan jij je plan volledig optimaliseren zodat alles volledig naar jouw smaak wordt ingericht.

Vervolgens kies je je partner voor het plaatsen van de keuken en badkamer, bepaal welke deuren en kasten in je appartement komen … Laat je maar eens volledig gaan! Wij zorgen ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan.

De appartementen van onze projecten in Kemzeke (Residentie ‘Hof Verbeke’) en Duffel (Residentie ‘Houtbay’) kan je nog volop naar je eigen hand zetten aangezien daar nu nog volop aan gewerkt wordt. Neem er zeker eens een kijkje naar.

4. Intrekken en genieten.

Afhankelijk van hoe ver het project gevorderd is, varieert ook de wachttijd alvorens je in je nieuwe appartement kan intrekken. Uiteraard kan je het volledige proces makkelijk opvolgen zodat je steeds weet waar je aan toe bent.

Tot slot, als het project af is en jouw appartement instapklaar is, rest er je enkel nog met volle teugen te genieten van je nieuwe droomappartement!

APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo