2

APART blogberichten

Laat u hier inspireren voor de aankoop van uw nieuwe woning.

27.01.2023

Moet ik nu investeren in vastgoed of niet?

Iedereen vraagt het zichzelf waarschijnlijk af. Veel mensen zijn ermee bezig. Maar is het nu uiteindelijk een goede zet? Een hypotheeklening afsluiten bij je bank om vervolgens te investeren in vastgoed.    Is het nog wel aantrekkelijk om een lening aan te gaan nu de rentecijfers zo ontzettend hoog liggen sinds de stijgende inflatie? In […]

Lees verder
06.07.2022

De 5 grootste troeven van onze Residentie “Hof Verbeke” in Kemzeke.

Heuglijk nieuws! De werken in Kemzeke aan onze nieuwe residentie “Hof Verbeke” zijn begonnen! Enkele dagen geleden zijn we begonnen aan de graafwerken en die gaan goed vooruit.

Eenmaal de werken afgerond zijn, zal deze moderne residentie 31 charmante nieuwbouwappartementen tellen van afwisselende grootte en prijs. We hebben 1-, 2-, en 3-slaapkamerappartementen vanaf 69 tot 110 m² ter beschikking. 

En die appartementen hebben stuk voor stuk heel wat te bieden. We overlopen hun 5 grootste troeven:

Lees verder
APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo