"Wanneer we bouwen,

bouwen we letterlijk aan de toekomst."

Dat kunnen we niet alleen, het is de samenwerking met onze klanten die dat mogelijk maakt. Daarom staat de klant zijn ervaring altijd centraal.

 

Afspraken zijn Afspraken.

Te veel mensen werken samen onder verwachtingen. We werken enkel samen onder concrete afspraken. Dat wil zeggen dat er nooit meningsverschillen mogelijk zijn, omdat jij steeds kan terugwijzen naar de originele afspraak.

Open communicatie

Dat leidt tot een open communicatie waarin jij ten allen tijden op de hoogte bent van wat er aan de gang is. Je hebt steeds een vast contactpersoon waarbij je terecht kan met al je vragen en zorgen.

Een helder proces zonder verrassingen

Zo komt er voor jou zo min mogelijk stres kijken bij de hele ervaring. We ontwikkelden en verkochten al 100’en projecten en dat is ondertussen uitgegroeid tot een vast proces. Dat proces garandeert ons praktisch een vlotte samenwerking.

Het proces dat we hanteren om succesvolle projecten te ontwikkelen.

Elk project begint steeds met een bouwgrond die we ofwel zelf vinden of ons wordt aangeboden. Zo overlopen we maandelijks talloze gronden waaruit we enkel degene met het maximale potentieel selecteren.

Dat doen we op basis van de locatie. Een toplocatie is:

  • + Gelegen in of aan de rand van een stad
  • + Dicht bij veel groen en natuur
  • + In een regio waar jong en oud zich thuis voelen
  • + Dicht bij het openbaar vervoer, woon-werkverkeer

Vandaar laten we één van onze architecten een volumestudie opmaken die we voorleggen aan de gemeente. Dat is een versimpelt eerste ontwerp van het project dat we gebruiken om te zien hoe het project zou inspelen op de bestaande buurt. We werken zo steeds samen met de gemeente om te garanderen dat elk project succesvol is in de lange termijn.

Daarna gaat het project in ontwikkeling, waarvoor we samenwerken met de beste partners.

Soms worden onze projecten al verkocht voor ze afgewerkt zijn omdat slimme investeerders er vaak een grotere opportuniteit in zien. Eens het project gefinaliseerd is (maar nog niet volledig verkocht), werken we samen met lokale makelaars die de omgeving door en door kennen om de de projecten te verkopen of verhuren.

 

Op deze manier verwezenlijkten we project Vanille:

We kozen voor een statige en krachtige architectuur in een klassieke stijl voor dit bouwproject. Een project met aanzien op deze hoek draagt bij aan de beeldkwaliteit van de omgeving – en dat vonden we belangrijk. Dit hebben we bij opmaak van de ontwerpen als uitgangspunt genomen om tot het concept te komen.

M. Vochten
Architecte

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo