27.06.2023 | Door admin

De voordelen van E-peil 20 appartementen: Een stap richting energie-efficiënte

E-peil 20 appartementen zijn in vastgoed en woningbouw een groeiende trend. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. En hier is waarom.

In de wereld van vastgoed en woningbouw is duurzaamheid een groeiende trend geworden. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van e-peil 20 appartementen en milieuvriendelijke woningen. Een belangrijk concept binnen dit domein is het E-peil, een maatstaf voor de energieprestatie van een gebouw. Bij Apart Real Estate zijn we er trots op dat al onze appartementen voldoen aan de BEN-vereisten (Bijna-Energie-Neutraal), met een indrukwekkend E-peil van 20. In deze blog willen we graag wat meer vertellen over het E-peil 20 en de voordelen die het biedt voor zowel bewoners als de samenleving als geheel.

 

Wat is het E-peil?

Het E-peil is een indicator die de energie-efficiëntie van een gebouw aangeeft. Het geeft aan hoeveel energie een gebouw verbruikt voor verwarming, koeling, ventilatie, warm water en verlichting. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het gebouw is. Een E-peil van 20 is uitzonderlijk laag en wijst op een hoog niveau van energie-efficiëntie.

 

BEN-vereisten en E-peil 20:

BEN-vereisten zijn vastgesteld om energie neutrale gebouwen te promoten. Deze vereisten omvatten verschillende aspecten, zoals thermische isolatie, luchtdichtheid, ventilatie, en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Het E-peil 20 is een belangrijk onderdeel van deze vereisten en duidt op een zeer energiezuinig gebouw met een minimale ecologische impact.

E-peil 20 Appartementen en zijn Voordelen voor bewoners

Lagere energiekosten: Een appartement met een E-peil 20 verbruikt aanzienlijk minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten voor bewoners. Dit is vooral gunstig op de lange termijn, aangezien energieprijzen naar verwachting zullen stijgen.

Verbeterd comfort: Energie-efficiënte appartementen hebben betere isolatie, geavanceerde ventilatiesystemen en een gelijkmatige temperatuurregeling, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat. Bewoners kunnen genieten van een gezellige en gezonde leefomgeving, ongeacht het weer buiten.

Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een appartement met een lage E-peil, dragen bewoners bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Minder energieverbruik betekent een lagere uitstoot van broeikasgassen en een positieve bijdrage aan het milieu.

financieel voordeel : de koper betaalt 5 jaar geen onroerende voorheffing

 

Voordelen voor de samenleving:

Duurzame ontwikkeling: Het streven naar energiezuinige gebouwen draagt bij aan de overgang naar een duurzamere samenleving. Appartementen met een E-peil 20 zijn een voorbeeld van hoe vastgoedontwikkeling kan bijdragen aan een duurzame ontwikkeling. Het bevorderen van energie-efficiënte woningen helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en draagt bij aan de wereldwijde inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan.

Lagere energieafhankelijkheid: Door te investeren in energiezuinige appartementen met een laag E-peil, vermindert de samenleving haar afhankelijkheid van traditionele energiebronnen. Het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie en geothermische systemen, draagt bij aan een meer veerkrachtig energiesysteem en bevordert energiezekerheid.

Innovatie en werkgelegenheid: De ontwikkeling van energiezuinige gebouwen stimuleert de vraag naar nieuwe technologieën en bouwmethoden. Dit creëert kansen voor innovatie en nieuwe zakelijke activiteiten op het gebied van duurzaam bouwen. Bovendien draagt de groeiende sector van energie-efficiënte woningen bij aan de creatie van banen en de stimulering van de economie.

Waardevaste investering: Appartementen met een laag E-peil hebben vaak een hogere waarde op de vastgoedmarkt. Potentiële kopers en huurders zijn steeds meer op zoek naar energiezuinige woningen vanwege de lagere energiekosten en de duurzame levensstijl die ze vertegenwoordigen. Het voldoen aan de BEN-vereisten en het behalen van een E-peil 20 zorgt ervoor dat uw vastgoed een aantrekkelijke investering blijft op de lange termijn.

Conclusie: E-peil 20 Appartementen Een Belangrijke Duurzame Stop Met Impact

Het streven naar energie-efficiënte appartementen met een E-peil van 20 is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en een lagere ecologische impact. Bij Apart Real Estate zijn we trots op het feit dat al onze appartementen voldoen aan deze BEN-vereisten. Door te kiezen voor een appartement met een laag E-peil, profiteren bewoners van lagere energiekosten, verbeterd comfort en dragen ze bij aan een duurzame toekomst. Bovendien draagt het bevorderen van energie-efficiënte gebouwen bij aan de samenleving als geheel door duurzame ontwikkeling, verminderde energieafhankelijkheid, stimulering van innovatie en waardevaste investeringen. Samen kunnen we streven naar een betere en groenere leefomgeving voor iedereen.

APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo