10.03.2022 | Door admin

Personaliseer je nieuwbouwappartement van Apart Real Estate in 5 stappen.

Bij de projecten van Apart Real Estate krijgt de koper alle vrijheid van de wereld om zijn of haar appartement volledig naar eigen smaak in te richten. Dat gebeurt in 5 stappen:

Een instapklaar nieuwbouwappartement komt met tal van voordelen. Alles is nieuw, je hoeft je geen zorgen te maken over kranen die eventueel lekken en andere verborgen gebreken. Je kan meteen genieten van je nieuwe thuis.

Omwille van deze formule denken mensen vaak dat ze niet echt de kans krijgen om hun eigen ding te doen met het appartement, maar niets in minder waar!

Bij de projecten van Apart Real Estate krijgt de koper alle vrijheid van de wereld om zijn of haar appartement volledig naar eigen smaak in te richten. Dat gebeurt in 5 stappen:

1: Je plan optimaliseren met je klantenbegeleider

Bij het begin van het proces, zit je samen met je klantenbegeleider en bekijk je samen het plan voor jouw appartement. Dit kan je dan naar jouw smaak helemaal optimaliseren. Aan elk detail wordt gedacht: van hoe de deuren moeten openen tot waar de stopcontacten en de lichtschakelaars moeten komen.

2: Kies een vloer waar je helemaal weg van bent

Vervolgens heb je de mogelijkheid om zelf je vloer te kiezen. Heb je het liefst een mooie parketvloer? Of toch eerder onderhoudsvriendelijke tegels? Laat het weten aan je klantenbegeleider en het wordt geregeld!

3: Ga voor de badkamer van je dromen

Een appartement kopen waarvan je de badkamer moet uitbreken om een nieuwe in te zetten, is een heel karwei. Vaak ben je dan nog gelimiteerd door de beperkte mogelijkheden die de ruimte je biedt. Bij een nieuwbouwappartement van Apart Real Estate kan je snel en eenvoudig een compleet nieuwe badkamer inrichten. Omdat jij de eerste bent, heb je alle keuzevrijheid die je je maar kan inbeelden.

4: De afwerking van je keuken

Je kan voor je nieuwe keuken ook alle afwerkingsmaterialen kiezen waardoor deze ook naadloos bij de rest van je appartement past! Wil je liever strak en modern of mag het wat klassieker? Je klantenbegeleider staat steeds voor jou paraat om je wensen in te willigen.

Voor de afwerking van je keuken raden we je onze vaste partner Buildsmart ten zeerste aan. Zij zijn een expert in keukens en weten steeds op tijd alles op te leveren!

5: Interieur. Volledig jouw ding

Wanneer alle grote werken erop zitten, rest er natuurlijk nog de inrichting zelf. Dit laten we natuurlijk volledig aan jou over zodat de meubels in je nieuwe thuis helemaal jouw ding zijn.

Zo heb je dankzij deze 5 stappen volledige vrijheid over de afwerking van je nieuwe thuis. Het unieke voordeel aan een project van Apart Real Estate is dat je met je klantenbegeleider één vast aanspreekpunt hebt dat je doorheen het volledige proces begeleidt. 

Zo blijft het hele proces overzichtelijk en heb jij nauwelijks zorgen aan je hoofd.

APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo