06.07.2022 | Door admin

De 5 grootste troeven van onze Residentie “Hof Verbeke” in Kemzeke.

"De werken zijn gestart!"

Heuglijk nieuws! De werken in Kemzeke aan onze nieuwe residentie “Hof Verbeke” zijn begonnen! Enkele dagen geleden zijn we begonnen aan de graafwerken en die gaan goed vooruit.

Eenmaal de werken afgerond zijn, zal deze moderne residentie 31 charmante nieuwbouwappartementen tellen van afwisselende grootte en prijs. We hebben 1-, 2-, en 3-slaapkamerappartementen vanaf 69 tot 110 m² ter beschikking. 

En die appartementen hebben stuk voor stuk heel wat te bieden. We overlopen hun 5 grootste troeven:

1: Ideale ligging

De residentie bevindt zich op een boogscheut van niet één, maar twee dorpscentra. Zowel het centrum van Kemzeke en Stekene zijn vlakbij, zo heb je voldoende afwisseling en uitgaansmogelijkheden bij jou in de buurt.


2: Mooie en warme architectuur

Het hele gebouw, maar ook de individuele appartementen, zijn een knap staaltje architectuur. Het is mooi om naar te kijken, maar het is zeker niet té modern dat het te steriel en koeltjes overkomt. Er zijn genoeg toetsen die het complex een warm en huiselijk karakter geven.

3: Voldoende privacy en toch open

Mensen die op zoek zijn naar een appartement, hebben soms enkele bedenkingen bij grote residenties en maken zich zorgen over hun privacy. En niet onterecht, er zijn residenties waarbij je wat dicht op elkaar zit.

Maar bij Residentie “Hof Verbeke” is dat zeker niet het geval! Alle appartementen zijn zo georiënteerd dat iedereen een ruimtelijk gevoel en meer dan voldoende privacy heeft.

4: Gemeenschappelijke tuin voor allerlei activiteiten en je buren wat te leren kennen.

Misschien wel de grootste troef van deze unieke residentie is haar grote gemeenschappelijke tuin. Een mooi, ruim stuk groen waarin je gezellig kan picknicken, barbecueën en de kinderen kunnen spelen wordt alleen maar zeldzamer, zeker voor mensen die een appartement kopen. Maar bij Hof Verbeke zijn we erin geslaagd om de bewoners toch prachtige, open tuin te geven!

Render residentie hof verbeke Kemzeke

5: Nabijheid van natuur en water voor heerlijke wandelingen.

Voor de mensen die naast de grote tuin nog meer groen willen, is er ook veel prachtige natuur vlakbij! De residentie ligt namelijk dicht bij een mooi groot park waar je bijvoorbeeld met de hond kan wandelen of helemaal tot rust kan komen met een boek op een bankje.

 

“De ideale locatie met een divers aanbod van faciliteiten voor zowel jonge starters als mensen die de drukke stad willen ontvluchten. ”

 

Spreken deze troeven jou wel aan? Dan is er goed nieuws! “Hof Verbeke” is namelijk nog niet helemaal uitverkocht! Jij hebt dus nog kans om eigenaar te worden van één van deze unieke woningen! Dankzij een vernieuwde regeling betaal je slechts 6% BTW!

Bekijk alles over deze practhige appartementen via deze link of stuur een mail naar info@apartrealestate.be of bel +32 493 18 18 86 voor meer info! Wij staan je graag bij met nog meer advies.

APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo