16.05.2022 | Door admin

3 niet te missen voordelen verbonden aan vroeg intekenen op een nieuwbouwproject van Apart Real Estate.

Bespaar tot tienduizenden euro's.

Bij grote nieuwbouwprojecten zoals Houtbay in Duffel, Hof Verbeke in Kemzeke of Quercus in Laakdal, is het zo dat een groot deel van de appartementen reeds verkocht wordt nog voor dat de eerste steen wordt gelegd. Waarom is dat zo? En is dat als koper wel een goed idee? 

 

In dit artikel leggen wij uit waarom vroeg intekenen op een nieuwbouwproject zeer verstandig is en welke voordelen er allemaal mee gepaard gaan.

 

3 redenen waarom je beter vroeg intekent op een nieuwbouwproject:

 

  • 1. Je betaalt tot wel tienduizenden euro’s minder.

Ten eerste betaal een je een lagere prijs omdat je vroeg intekent op een nieuwbouwproject. Dit komt langs de ene kant omdat prijzen nu eenmaal continu omhoog gaan en zo’n bouwproject van de start van de verkoop tot het einde ervan al snel enkele jaren in beslag neemt. 

Langs de andere kant houden projectontwikkelaars hun prijzen in het begin van de verkoopfase ook bewust iets lager om zo veel mogelijk apartementen te verkopen. Dit zorgt immers voor zekerheid voor de ontwikkelaar, maar komt jouw bankrekening enorm ten goede!

Zo houd jij ook meer budget over voor andere zaken zoals de afwerking van je keuken, badkamer of een prachtig, nieuw salon waar je altijd al van droomde.

  • 2. Je hebt nog de vrijheid om je nieuwbouwappartement volledig te personaliseren en in te richten.

Vervolgens heb je natuurlijk nog alle vrijheid om je appartement zelf helemaal af te werken en in te richten naar jouw smaak omdat de bouw van het project nog niet van start is gegaan op het moment dat jij intekent. 

Je kan zelf nog je keuken, badkamer en vele afwerkingen zoals vloer en ramen deuren zelf kiezen.

Voor de afwerking van je keuken werken we zeer nauw samen met de ervaren keukenbouwers van Buildsmart. Zij zorgen ervoor dat jouw nieuwe keuken één van je favoriete plekjes van je nieuwe thuis wordt.

  • 3. Zeker van je (beste) plek en van parkeerruimte.

Tot slot ben je zeker van je plek en keuze. Sommige projecten kunnen ook zeer snel uitverkocht raken. Zo is het al meermaals voorgekomen in het verleden dat de vraag groter was dan ons aanbod en dat we enkele geïnteresseerden moesten teleurstellen.

Als het project, de woning, de locatie, … Kortom, het hele totaalplaatje je aanspreekt, aarzel dan vooral niet. Soms moet je in het leven durven springen. Het zou eeuwig zonde zijn als je je kans op je droomwoning laat liggen omdat je te lang hebt gewacht.

Als je zeker wil zijn van de beste plek of het appartement dat het best bij je past, is vroeg intekenen de boodschap.

Zo zie je dus dat vroeg intekenen op een nieuwbouwproject enkele niet te missen voordelen met zich meebrengt. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe woonst of slimme investering? Aarzel dan vooral niet en wees er vroeg bij!

Je hebt waarschijnlijk ook wel enkele vragen over hoe dit alles praktisch in zijn werk gaat. In bijna alle gevallen wordt bij een vroege intekening het compromis getekend en een voorschot betaald, dus zeker nog niet de volle pot.

Over de verdere afbetaling en alle praktische zaken worden steeds heel heldere en duidelijke afspraken gemaakt zodat jij niet met vragen blijft zitten en steeds weet waar je aan toe bent.

Wil je precies weten hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op met onze verkoper Dennis! Stuur gerust een berichtje naar sales@apartrealestate.be of bel naar +32 493 18 18 86.

APART e-book

Ja, ik wil graag het e-book downloaden

Lees dit voor je van start gaat met je eerste investering.

De juiste investering maken komt neer op één ding: een correcte projectie maken. Zo hoop je niet, maar weet je wat je exacte rendement zal zijn.

In dit e-book vind je een stappenplan met alle relevante factoren dat je kan gebruiken om je exacte rendement per jaar te berekenen.

© 2024 APART Real Estate NV | Algemene voorwaarden | Privacy & cookies
Powered by Stigo